Aluvo

Projectmanager

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Projectmanager die verantwoordelijkheid neemt om een aanvraag technisch en financieel op een dynamische wijze aan te pakken. De aanvragen komen binnen via de Sales Manager of van bestaande relaties. Met een strategische, complete en klantgerichte aanpak weet jij de aanvraag te winnen.

Je gaat zelfstandig aan de slag met aanvragen die binnenkomen. Hiervoor breng je de wensen van de opdrachtgever in kaart en vertaal je deze naar een voorstel en aanbod. Daarbij trek je in een zo vroeg mogelijk stadium toeleveranciers om gezamenlijk tot de ideale prijsstrategie te komen.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je verzamelt de uitgangspunten en je vraagt offertes op bij toeleveranciers

  • Overleggen met Engineers, Uitvoering en Productie

  • Het berekenen van kostprijzen volgens de vastgestelde normen

  • Verzorgen van ondersteunend tekenwerk (project oplossingen)

  • Het opstellen en indienen van aanbiedingsdocumenten

  • Je zorgt dat de informatie volledig is en je draagt deze bij opdracht over aan de Projectleider.

  • Je geeft vorm aan het vervolgproces tijdens de uitvoering, ook om de relatie met de opdrachtgever te  versterken en de gemaakte afspraken na te komen. Dit vinden wij belangrijk!
Aluvo aluminium kozijnen - visie

Over Aluvo

 

Aluvo is een gezonde dynamische onderneming met vestigingen in Nieuwleusen en Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van aluminium ramen, deuren en gevelelementen. Dit voor zowel projecten in nieuwbouw als renovatie. 

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? 

Neem contact met ons op en stuur je sollicitatie en CV op naar ksmit@aluvo.nl

Voor alle functies geldt dat we positief ingestelde personen zoeken die open en eerlijk communiceren en samen met collega’s werken aan het uitbouwen van het succes van Aluvo.